top of page

Musikere og instruktører

DansMedFolk.dk består af uddannede, professionelle musikere og danseinstruktører der alle har mange års erfaring i at spille koncerter og formidle dans, så det bliver en leg for deltagerne.

Portræt 7 (bedst).jpg

Stifter og kontaktperson

Nicolaj Wamberg

Jeg er vokset op med musik og dans og har altid været facineret af at se folk have det sjovt sammen på tværs af generationer. Det er både fra scenen når jeg spiller koncerter og når jeg underviser i dans. Der er efterhånden ikke så mange øjeblikke hvor vi slipper mobiltelefonen helt og hengiver os til dans og kontakt med hinanden i et rum, hvor det er okay at fejle. Det er jeg glad for at kunne bidrage til at skabe, sammen med glade mennesker til alverdens festlige arrangementer og workshops.

peter eget.jpg

Musiker

Peter Eget

Peter Eget er harmonikaspiller og en erfaren musiker på den danske og internationale folkemusikscene. Han har spillet til dans hele sit liv og spiller blandt andet i folkemusikbigbandet Habadekuk.

Niels Ottosen.jpg

Musiker og danseinstruktør

Niels Ørts Ottosen

Niels spiller harmonika og har arbejdet somer musiker komponist og kapelmester ved bl.a. Teater Monsuna, Teatret Møllen og Svalegangen i Århus. Niels skriver også sange til duoen Sange på Taget og er desuden ansat som organist i Nordsjælland.

Clara_2-796x1030.jpg

Musiker og danseinstruktør

Clara Tesch

Clara er uddannet violinist og spiller i grupperne Vesselil og Floating Sofa Quartet. Hun har stor erfaring som både komponist og musiker, og spiller ofte i forbindelse med det Københavnske event "Nordisk Dans".

Floating Sofa Quartet står bag musikken til Introduktionsvideoen for DansMedFolk.dk

Skærmbillede 2019-08-30 kl. 23.39.22.png

Musiker og danseinstruktør

Miriam Kielberg

Miriam er uddannet violinist og danseinstruktør. Hun spiller i grupperne Forró de Bicicleta og Vingefang og desuden i flere teatersammenhænge.

Udover folkedans underviser hun også i den brasilianske folkedans forró.

bottom of page